CONDITIILE SI MODALITATILE DE EXERCITARE A DREPTULUI DE DENUNTARE UNILATERALA:

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsele nealimentare cumparate de pe www.raidnatura.ro, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen legal de 14 zile de la primirea coletului.

Daca din anumite motive obiective nu mai doriti produsul comandat, puteti returna articolele achizitionate si primiti contravaloarea acestora.

Procedura de renuntare si retur:

1. Ati completat si trimis pe adresa office@raidnatura.ro formularul de retragere pus la dispozitie aici.

2. Nu ati desigilat si nu ati modificat sub nici o forma, modul original in care produsul a fost livrat.

Nu se accepta pentru retur produse care prezinta urme de uzura sau consum, produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse fara ambalajul original sau cu ambalajul deteriorat. La retur sunt acceptate doar produsele insotite de factura de achizitie.

3. Ati primit aprobarea si modalitatea de a trimite produsul inapoi de la consultantul nostru.

4. Dupa analiza integritatii produsului, pretul acestuia va fi rambursataintegral in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului si a inapoierii produselor.

Nu se accepta la retur colete cu plata ramburs. Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de catre dumneavoastra.

Va precizam ca produsele alimentare si cosmetice comercializate prin intermediul raidnatura.ro, care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sau nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform prevederilor art. 16, lit. d si e din OUG 34/2014, actualizata.

  • Transport gratuit in Ploiesti
  • Telefon: 0746.216.034
  • Livrare 24/48 h
  • Produse Certificate
Cosul tau de cumparaturi
Subtotal: 0.00lei  (0 produse)
Coșul tău de cumpărături este gol
Start Shopping!
X