Despre noi

Educarea şi promovarea unui stil de viaţă sănătos, în armonie cu NATURA!

Magazinul RAID NATURA a luat naştere în anul 2008, din dorinţa de a le oferi ploieştenilor şi nu numai, produse ecologice-alimentare şi nealimentare- şi de a promova principiile alimentaţiei integrale şi ale terapiilor alternative. Pasionaţi de ceea ce înseamnă un stil de viaţă sănătos, în armonie cu natura şi valorile ei, am înţeles importanţa produselor ecologice şi a remediilor naturale, pornind de la propria experienţă în familiile noastre. Avem ca mentori şi modele apropiate oameni de ştiinţă care şi-au dedicat întreaga activitate profesională acestui domeniu şi cărora le purtăm o adâncă recunoştinţă: dr. Maria Chirilă, prof. dr. Pavel Chirilă– Centrul de Sănătate Naturalia şi acad. Ovidiu Bojor, părintele fitoterapiei din România.

Poziţionat în zona centrală a oraşului, RAID NATURA este primul magazin „verde” din Ploieşti, cu alimente necesare nutriţiei corecte, toate certificate ecologic şi naturale, ce nu conţin substanţe chimice de sinteză, conservanţi sau aditivi.

În oferta noastră veţi regăsi mărci consacrate de produse bio, atât din afara României, dar şi din România. Ne preocupă în permanenţă selecţionarea şi promovarea produselor tradiţionale autohtone, pe care le testăm înainte de a le recomanda. Experienţa acumulată de-alungul anilor, participarea la târgurile internaţionale de profil, precum şi permanenta colaborare cu partenerul nostru tradiţional, Naturalia, ne-au făcut să creştem profesional, putând oferi consultanţă oricui este interesat de domeniul produselor ecologice.

Pledăm pentru informarea corectă si completă despre produse a clienților și educarea lor în spiritul valorilor naturii, pentru cunoașterea proprietăților produselor naturale. Nu suntem adepții conceptului de naturist, care se referă mai mult la o atitudine și nicidecum la calitatea unui aliment. Aceasta ne diferențiază de restul magazinelor cu preocupări similare.

Convinşi că este mai uşor să previi decât să tratezi o boală, punem la dispoziţia vizitatorilor magazinului nostru, materiale informative, pliante, cărţi de profil şi considerăm că medicina adevărată este medicina integrală(holistică), trupească şi sufletească.

Fie ca hrana să vă fie medicament şi medicamentul hrană – Hipocrate

  • Transport gratuit in Ploiesti
  • Telefon: 0746.216.034
  • Livrare 24/48 h
  • Produse Certificate
Cosul tau de cumparaturi
Subtotal: 0.00lei  (0 produse)
Coșul tău de cumpărături este gol
Start Shopping!
X