Cum cumpar

COMANDA TELEFONICA la numarul de telefon  0749 216034

Taxa de transport:

Pentru comenzi peste 30 lei in orasul Ploiesti TRANSPORTUL ESTE GRATUIT.
Pentru comenzi mai mari de 250 lei costul TRANSPORTUL ESTE GRATUIT pe teritoriul Romaniei.

Pentru comenzi mai mici de 250 lei costul transportului este suportat de client.
Pentru transportul prin curierat pretul este de 20 lei, in limita a 10 kg.

Pentru a putea comanda produsele din cos trebuie sa aveti un cont deschis pe site-ul www.raidnatura.ro. Acest lucru il puteti face accesand pagina principala la Creaza-ti un cont. In caz ca aveti deja un cont deschis pe site-ul nostru, trebuie sa va autentificati in pagina login cu user-ul si parola dvs.

 

Dupa ce ati studiat produsele si preturile, le puteti adauga în cosul de cumparaturi prin apasarea butonului cu imaginea cosului de cumparaturi. In cosul de cumparaturi se pot aduce modificari asupra produselor si cantitatilor selectate.

 

Dupa ce ati terminat de adaugat tot ce doreati in cos, dati click pe butonul Finalizeaza comanda, si urmati pasii de acolo.

 

 

Pentru finalizarea comenzii sunt necesare datele dumneavoastra (nume, adresa, telefon – informatii obligatorii pentru inregistrarea si expedierea comenzii).

O comanda este finalizata dupa ce ati validat comanda prin butonul confirma comanda si ati primit e-mailul cu numarul comenzii si statusul in asteptare.

Dupa ce v-ati autentificat puteti vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

 

Daca intampinati dificultati la comanda online, o puteti face si telefonic, la numarul afisat pe site sau pe e-mail, la adresa magazin@raidnatura.ro. Nu ezitati sa ne contactezi daca aveti nelamuriri.

  • Transport gratuit in Ploiesti
  • Telefon: 0746.216.034
  • Livrare 24/48 h
  • Produse Certificate
Cosul tau de cumparaturi
Subtotal: 0.00lei  (0 produse)
Coșul tău de cumpărături este gol
Start Shopping!
X