Descriere:
Ingredientele provin 100% din agricultură ecologică.
În bucătăria japoneză este cunoscut Agarul din secolul XVII. Agarul bio RAPUNZEL se obține de la marine Rotalgenart Gelidium dintr-o zonă de coastă protejata din Africa. Acvacultura de alge marine organice este departe de civilizație și rute principale marine și astfel sunt protejate de potențiale surse de poluare. Pot fi recoltate pentru sectorul ecologic este doar în aceste zone. Nu numai calitatea apei și algele sunt testate în mod regulat, de asemenea și trasabilitatea de alge marine.
Algele marine sunt recoltate de scafandri cu mână După recoltare , algele sunt uscate la soare. Pulberea se extrage cu apa fierbinte, extractul este apoi răcit, concentrat prin presare mecanică și măcinat fin, după o fază suplimentară de uscare .
În timpul procesului de producție de minerale și acizi grași de alge sunt în mare parte păstrate.
Mod de preparare: 1 lingurita de praf la 500ml lichid, sos, supa sau suc fructe sau 2-3 lingurite pentru budinci si gelatine. Se amesteca cu lichid rece pentru a nu ramane cocoloase apoi se fierbe timp de 5 minute amestecandu-se permanent, se adauga o parte din crema sau sos si se amesteca usor pana se omogenizeaza apoi se toarna si diferenta de sos ramasa.
Întrebuinţare:
Substanta de gelatinat, se preteaza ca substitut pentru gelatina.
Greutate | 60 g |
---|
Recenzii
Nu există încă recenzii.