Stoc magazin
Greutate: 200g
În stoc
Amestec natural de miere, plante, fructe, uleiuri și semințe ce ocrotesc sănătatea.
Acțiune:
-susține functionarea normală a sistemului imunitar și rezistența naturală a organismului;
-contribuie la tonifierea organismului;
Mierea contine urmatoarele elemente: apa, zaharuri nereductoare, gome si dextine, substante minerale, proteine, acizi organici, fermenti, vitamine, hormoni, in total 435 de substante organice. Principalele vitamine regasite in miere sunt cele din complexul B, iar in cantitate mai mica vitaminele C, A, D, si K. Acizii organici: gluconic, fosforic, formic, lactic, citric etc., cu un rol deosebit in functionarea organismului uman. Substantele minerale: potasiul, magneziul, fosforul, clorul, calciul, sodiul sunt prezente sub o forma biologica usor asimilabila de organism dintre care cele mai importante enzime prezente in miere amintim : amilaza, invertaza, catalazele, lipaza.
Polenul conţine substanţe indispensabile vieţii ca:
Aminoacizi (metionina, valina, jizina, cistina, glutamina etc.) care accelerează funcţionarea ficatului şi implicit dezintoxicarea organismului; grăsimi şi mai ales acizi nesaturaţi – linol, acid linolic, acid arahidonic – care joacă un rol important în prevenirea arterosclerozei fermenti, hormoni, vitamine, flavonoizi. necesari organismului, pentru mărirea puterii de rezistenţă. Polenul conţine de 20 de ori mai multa vitamina A decât morcovul, şi tot asemenea provitamina A. Un gram de polen conţine suficientă rutină pentru a asigura prevenirea hemoragiilor la nivelul creierului, inimii sau retinei. Vitamina E reduce parţial afecţiunile provocate de bioxidul de carbon şi de bioxidul de sulf, gaze atât de periculoase pentru orăseanul zilelor noastre. Suplimentarea cu polen a regimului alimentar adauga organismului substanţe de bază ale acizilor nucleici, realizându-se astfel o modernă terapie celulară necostisitoare. Polenul mai conţine: Minerale importante, ca fierul şi magneziul, numeroase microelemente, multa lecitină şi în special acizi nucleici.
Păstura conţine: proteine, aminoacizi, glucide sau hidraţi de carbon, vitamine (B1,B2,PP,C,acid folic si biotină).
Lăptişorul de matcă conţine: tiamină, riboflavină, biotină, acid folic, acid pantotenic şi cantităţi mici de vitamină C. Totodată lăptişorul de matcă conţine acizii 9 şi 10 hidroxidecenoici, produşi de glandele hipofaringiene ale albinelor, precum şi două fracţiuni cu proprietăţi similare ale acetilcolinei. De asemenea, au fost identificaţi 18 diferiţi aminoacizi, combinaţi şi liberi din care amintim: acidul aspartic, glutamic, alanină, arginină, glutamină, glicină, lizină, metionină, prolină, valină, tiamină, tirozină.
Ingrediente: miere 74%, polen 7,5%, fructe de goji 5%, nuci caju 5%, caise 5%, păstură 2,5%, lăptișor de matcă 0,5%, coajă de scorțișoară 0,5%.
Mod administrare:
intern – pe stomacul gol.
A nu se consuma alimente timp de 20-30 minute după administrarea produsului.
Doze:
Copii de peste 1 an: câte 1 linguriță / zi dimineața.
Atentie! A nu se administra diabeticilor și persoanelor alergice la produsele apicole sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului.
A nu se administra copiilor sub 1 an.
De preferat a se consuma in 4 luni de la deschiderea produsului.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Mențiuni:
– a nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;
– suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos;
– a se păstra în ambalajul original, la frigider, după deschidere;
Greutate | 200 g |
---|
Recenzii
Nu există încă recenzii.