Avantajele folosirii fainii integrale: -valoarea nutritiva ridicata datorita compozitiei complee si echilibrate in proteine, glucide, lipide, minerale, vitamine. Nu contine aditivi chimici. Contine aminoaicizi esentiali pastrati integral numai in faina integrala. Este un aliment bogat in fibre. Compozitie chimica la 100mg produs: Apa 13,92 Proteine 10,53 din care mai Importante: prolamine 40%, glutenine 40%, albumine 5%. Substante extractive neazotate 66,18 din care: amidon 97%, zaharuri %. Celuloza 2,78 Minerale 2,5. In aluatul de paine din faina integrala se pot adauga seminte de dovleac, in sau floarea soarelui dupa gust. Conceptul alimentatiei naturiste presupune folosirea alimentului integral. Faina integrala este net superioara fainii albe prin compozitie si valoarea nutritiva. Cum se consuma: paine din faina de orz; paine din amestec cu alte cereale (faina de grau 60%, faina de secara 25%, faina de orz 15%).
Nu contine aditivi alimentari (substante de tip „E”).
Valoarea energetica/100g: 349,32 Kcal.
Produs ecologic certificat ECOINSPECT.
Greutate | 1000 g |
---|
Recenzii
Nu există încă recenzii.