Stoc epuizat
Greutate: 1kg
Stoc epuizat
Detalii : Laptele praf se poate obtine prin diferite tehnologii .Lipidele-grasimile din boabele de soia trebuiesc eliminate prin tehnologie fizica sau chimica pentru evitarea rancezirii prafului-fainii obtinute.Indiferent prin ce metoda
in nici un caz nu se poate produce lapte praf cu standard ecologic sau bio.
LAPTE DE SOIA BIO SE POATE PRODUCE ACASA SI CONSUMAT IN 1-2 ORE,SAU CUMPARAT LA CUTIE SI STREILIZATA LA PESTE 125 C.
LAPTELE PRAF DE SOIA se produce de firma noastra prin mixarea
ingredientelor necesare obtinerii unei bauturi placute la gust,cu valoare
nutritiva apreciata,adresata unei alimentatii echilibrate.
Ingrediente:izolat proteic de soia,grasime de palmier, maltodextrina,sare neiodata,aroma vegan de lapte.
Continut proteine 12 g
lipide 35 g
glucide 50 g
Acest mix fiind reconstituit adica la 1 parte lapte praf se adauga 10 parti
apa,bautura obtinuta va avea urmatorul continut
proteine 1,2 g
lipide 3,5 g
glucide 5 g
Greutate | 1000 g |
---|
Recenzii
Nu există încă recenzii.