Ingrediente:
Nuca cocos rasa.
Descriere:
Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.
Întrebuinţare:
Pentru deserturi şi Müsli, pentru copt şi pentru bucătăria asiatică.
Origine: Sri Lanka
Nucile de cocos cultivate în mod ecologic pentru RAPUNZEL provin din Sri Lanka. Palmierii de cocos sunt cultivaţi în culturi mixte. Pământul palmierilor este îngrăşat cu fibre de cocos bogate în potasiu, care sunt îngropate în jurul arborilor. Datorită acestui procedeu apa este depozitată mai bine, iar palmierul primeşte substanţe nutritive importante.
Importanţa nutritivă din punct de vedere fiziologic
Nuca de cocos ocupă în rândul nucilor o poziţie specială. Ea conţine cu 36,5 % mai puţine grăsimi decât alte tipuri de nuci. Dominanţi sunt la nuca de cocos acizii graşi, însă totuşi grăsimea de cocos influenţează în mod pozitiv metabolismul. Acest efect se datorează acizilor graşi cu lanţ intermediar şi mai ales acidului lauric. Acesta măreşte grăsimea bună HDL, care protejează împotriva afecţiunilor cardio-vasculare. În plus, nuca de cocos conţine o cantitate mare de proteine, vitamina B şi substanţe minerale importante, cum ar fi sodiu, potasiu, magneziu şi fier.
Greutate | 250 g |
---|
Recenzii
Nu există încă recenzii.