Ne pare rau, cosul de cumparaturi este gol.
Ingrediente pentru 2 porţii:
– 1 măr (de mărime mare), curăţat de coajă şi tocat;
– 2 ceşti cu rubarbă mărunţită;
– 1/4 ceaşcă cu ceapă roşie tocată;
– 1/2 ceaşcă cu suc de mere neîndulcit;
– 2 linguri cu merişoare uscate;
– 1 lingură cu miere; – ghimbir tăiat felii;
– 1 linguriţă cu oţet balsamic.
Mod de preparare: Combină mărul, rubarba, ceapa, sucul de mere, merişoarele, mierea şi ghimbirul într-o tigaie, care se pune la foc mediu, aproximativ 10-12 minute;
După ce îndepărtezi tigaia de pe foc, lasă să se răcească 5 minute, apoi adaugă oţetul şi îndepărtează feliile de ghimbir. Se serveşte cald, la temperatura camerei sau rece.
Lasă un răspuns