Ciuperci la cuptor cu pastai de fasole

Ciuperci la cuptor cu pastai de fasole

Ingrediente:

·  1kg ciuperci
· 1kg pastai de fasole
· 1kg ceapa
· 6 oua
· 200ml ulei
· 1 capatâna usturoi
· marar
· sare

Preparare:

Ciupercile curatate, spalate, tocate în cuburi, se calesc în putina apa si ulei timp de 1-2 minute. Pastaile întregi se fierb în apa, apoi se scurg. Ceapa tocata marunt se caleste în apa, apoi se adauga1-2 min. ulei, iar apoi ciupercile. Usturoiul se piseaza, se amesteca cu ouale batute, mararul tocat si sarea.Toate se amesteca usor, se aseaza în tava, se coc la cuptor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Transport gratuit in Ploiesti
  • Telefon: 0746.216.034
  • Livrare 24/48 h
  • Produse Certificate
Cosul tau de cumparaturi
Subtotal: 0.00lei  (0 produse)
Coșul tău de cumpărături este gol
Start Shopping!
X