Supa de spanac

Supa de spanac

· 1 kg spanac
· 1/4 kg ceapa
· 1/4 kg morcov
· 1/4 kg patrunjel radacini
· 1/2 kg cartofi
· 1/2 litru suc de rosii
· 2 linguri ulei
· 1/4 kg smântâna
· sare

Preparare :
Ceapa tocata si radacinile taiate în cuburi mici sau rase pe razatoare se fierb în apa clocotita, adaugând cartofii taiati în cuburi si fierbând bine. La sfârsit se adauga spanacul tocat, sucul de rosii, ultimele fiind adaugate uleiul, sarea, smântâna si fierbându-le 2-3 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Transport gratuit in Ploiesti
  • Telefon: 0746.216.034
  • Livrare 24/48 h
  • Produse Certificate
Cosul tau de cumparaturi
Subtotal: 0.00lei  (0 produse)
Coșul tău de cumpărături este gol
Start Shopping!
X