Blog (Page 10)

BUDINCĂ DE PORTOCALE

Ingrediente: 2 portocale, 200 g gem portocale, 100 g unt, 250 g făină, 100 ml smîntână,1 ou, 4 linguri de pesmet, 1 lingură de oţet, esenţă de rom, praf de sare.
Mod de preparare:
Se înmoaie untul la foc mic, apoi se pune peste făină împreună cu un praf de sare, o lingură de oţet şi puţină coajă de lămâie. Se frământă un aluat elastic, adunând mereu aluatul spre mijloc.

Citeste continuarea
Molecula de apă expusă unei voci care exprimă “mulţumiri sincere

Dr. MASARU EMOTO este un cercetător japonez recunoscut pe plan internaţional, conferenţiar şi autor de bestseller-uri. Absolvent al Departamentului de Ştiinţe Umaniste şi Universităţii Municipale din Yokohama, cu specializare în Relaţii Internaţionale, dr. Emoto şi doctor în Medicină Alternativă, absolvind Open International University (Universitatea Internaţională Deschisă).

Luptător pentru cauza apei de mulţi ani, dr. Emoto conduce seminare în toată lumea, pentru a răspândi mesajul de pace desprins din cercetările sale privind cristalele de apă.

Citeste continuarea
Microsfere radioactive – un tratament revoluţionar împotriva cancerului

Un om bolnav de cancer a primit un nouă şansă la viaţă după ce a beneficiat de o terapie inovatoare pentru distrugerea tumorilor din corpul său.

Într-o procedură care a durat doar două zile, lui Brian Brooks (72 de ani) i s-au injectat în fluxul sangvin minuscule sfere radioactive realizate din răşini sintetice, care să distrugă tumora hepatică.
Domnul Brooks a fost diagnosticat cu un cancer al intestinului, care se extinsese şi la ficat şi i s-au mai dat doar 12 luni de trăit.

Citeste continuarea
46 de motive pentru care omul are nevoie zilnic de apă

APA este mai importantă decât pare la prima vedere. 75% din corpul uman este apă (creierul are chiar 85% apă); planeta noastră are tot 75% apă; plantele 75-85 % apă.

Dr. F. Batmanghelidj prezintă într-o carte dedicată apei, 46 de motive pentru care omul are nevoie zilnic de apă:
1. Fără apă nu există viaţă.
2. Lipsa relativă a apei lezează sau omoară anumite funcţii ale corpului.
3.

Citeste continuarea
Folosirea exclusivă sau abuzivă a pâinii albe

Grâul este un aliment important pentru hrana omului, uşor de digerat, bogat în proteine, enzime, fermenţi, vitamine şi minerale.

Cu toate acestea, consecinţele nutriţionale care au decurs din introducerea tehnologiei de obţinere a făinii albe (începând din anul 1870) sunt de natură îngrijorătoare, fiind insuficient cunoscute şi înţelese. Încă din secolul al XVIII-lea au fost constatate avantajele folosirii pâinii negre în detrimentul celei albe. În ciuda acestui fapt, consumul de pâine albă a luat proporţii,

Citeste continuarea
Poluarea electromagnetică

„În ciuda influenței pe care industria telecomunicațiilor o are asupra guvernelor din întreaga lume şi a faptului că oamenilor le place să folosească telefoane mobile și dispozitive wireless (fără fir), noi sperăm ca, printr-o informare bine documentată din punct de vedere medical şi ştiinţific, să determinăm luarea unor măsuri pentru protecţia publică împotriva poluării electromagnetice.” Camilla Rees – cercetător

Deşi în prezent sunt cunoscute puţine date despre pericolul pe care îl reprezintă câmpurile electromagnetice artificiale (sau cu alte cuvinte create de mâna omului),

Citeste continuarea
Despre efectul extraordinar al lăptişorului de matcă

Lăptişorul de matcă reduce creşterea tumorală. Efectul extraordinar al lăptişorului de matcă era cunoscut deja de egipteni şi romani, şi chiar de indigenii din America. Lăptişorul de matcă este o secreţie glandulară a albinelor tinere destinată mătcilor pe toată perioada vieţii acestora precum şi pentru prima fază de creştere a puietului. Produs cu aspect vâscos, de culoare albă cremoasă, lăptişorul de matcă are în compoziţia sa elemente esenţiale prin care: un larg spectru de aminoacizi (29,

Citeste continuarea
Alimentaţia de post dă sănătate şi energie

Considerate ca abţineri absolut necesare, bine gândite şi organizate pe perioade limitate, posturile alimentare pot avea fie un caracter total (post negru – în care se acceptă numai consumul de apă), fie un caracter parţial (în care se elimină anumite alimente „de dulce“, mai greu digerabile).

Ca formă intermediară de post pe durată lungă este „postul uscat“, în care se acceptă consumul, spre seară, numai a mâncărurilor uscate, fără untdelemn, respectiv pâine cu apă,

Citeste continuarea
Sos de mere cu Rubarb

Sos de mere cu Rubarb

Ingrediente pentru 2 porţii:
– 1 măr (de mărime mare), curăţat de coajă şi tocat;
– 2 ceşti cu rubarbă mărunţită;
– 1/4 ceaşcă cu ceapă roşie tocată;
– 1/2 ceaşcă cu suc de mere neîndulcit;
– 2 linguri cu merişoare uscate;
– 1 lingură cu miere; – ghimbir tăiat felii;
– 1 linguriţă cu oţet balsamic.

Mod de preparare: Combină mărul, rubarba, ceapa, sucul de mere,

Citeste continuarea
Despre prietenie

Despre prietenie

Să ne gândim ce binecuvântează Dumnezeu, în ce condiţii binecuvântează Dumnezeu prietenia. Dumnezeu binecuvântează prietenia când aceasta este la măsurile pe care le are omul în manifestarea iubirii şi respectului. Atât ţine de prietenie: iubirea şi respectul. Iubirea, care oferă tot ce e frumos şi bun, şi respectul, la măsurile la care poate omul să respecte. Cel care ne-a dat porunca iubirii ne-a dat şi porunca cinstirii, porunca respectului. Iubirea adevărată cuprinde şi respectul: nu poţi să iubeşti pe cineva şi să-l defaimi în acelaşi timp.

Citeste continuarea
  • Transport gratuit in Ploiesti
  • Telefon: 0746.216.034
  • Livrare 24/48 h
  • Produse Certificate
Cosul tau de cumparaturi
Subtotal: 0.00lei  (0 produse)
Coșul tău de cumpărături este gol
Start Shopping!
X